Muskarit ja musavalmennusryhmät siirtyvät etäopetukseen

Valitsevan koronatilanteen vuoksi ja Kymsoten rajoituksista johtuen, Muskatin muskarit ja musavalmennusryhmät siirtyvät etäopetukseen 2.12.2020 lähtien loppu syyslukukaudeksi. Etäopetus toteutetaan videoiden avulla.

Videoiden valmistuttua teille lähetetään salasana, jolla pääsette katsomaan Muskatin nettisivujen kautta videot ja löydätte sinne laitetut lisämateriaalit (kuvataide – ja kuuntelutehtävät).

Yksityisoppilaat jatkavat lähiopetuksessa. Soitinvalmennusryhmät jatkavat lähiopetuksessa pienin ryhmäkoko ja aikamuutoksin. Omat opettajat ovat yhteyksissä oppilaisiin asiasta. Myös bändien kohdalla opettajat tiedottavat, miten bändit kokoontuvat.

Toivotamme kaikille rauhallista joulun odotusta! Pysykää terveinä!

Opetukset aloitetaan taas joulutauon jälkeen maanantaina 11.1.2021. 

Terveisin
Muskatin väki